вівторок, 8 вересня 2020 р.

 Вітаю з початком нового 2020-2021 навчального року! 

Цей рік починається незвично і зовсім непросто.

Ми продовжуємо жити в умовах карантинних обмежень, що пов'язані з всесвітньою пандемією, яку спричинив COVID-19. 

На жаль, цей вірус не оминув ані наше місто, ані наш освітній заклад. 

Ми знову вимушені продовжити навчання дистанційно. 

Знаю, що для багатьох з вас це неабиякий виклик і далеко не всім подобається  навчання вдома. Знаю, що багато хто мріє, щоб все було як раніше і мріє ходити до школи кожного дня.

Я теж цього дуже хочу і вірю, що рано чи пізно все стане на свої місця, і ми з вами заживемо звичним бурхливим шкільним життям!

Але не в цьому році. 

Я думаю, що ми маємо адаптуватися до нових умов і до того, що карантин в Україні буде тривалим. 

Тож ми з вами маємо прийняти те, що, скоріш за все, навчання в цьому році буде змішаним: ми будемо навчатися і дистанційно, і відвідувати освітній заклад. 

Ми маємо навчитися приймати реалії сьогодення і швидко переходити з однієї форми навчання в іншу, не відриваючись від освітнього процесу, без стресу і додаткових роз'яснень. Це нові умови і нові виклики. Чим скоріше ми це зрозуміємо і приймемо, відпрацюємо алгоритм і налагодимо систему роботи, тим скоріше почнемо відчувати себе більш-менш комфортно, отримувати необхідний результат з найменшими затратами власних ресурсів і власного часу та, врешті-решт, почнемо отримувати задоволення від освітнього процесу.

Бажаю всім знайти в собі можливості  працювати в нових умовах, знайти сили додатково навчатися, розподіляти свій день і накопичені справи, щоб обов'язково  залишати  час для себе, на власний відпочинок, особисте життя і дозвілля!

Ходіть здорові! Будьте щасливі! Успіхів!



Немає коментарів:

Дописати коментар